SVADBE I PROSLAVE

Savršeno mesto za sve vaše posebne prilike

„Tražite savršeno mesto za održavanje vašeg posebnog dana? Ako nas pitate našli ste je, ne treba da tražite više !

Naš impresivni prostor na šestom spratu je idealno mesto za vaše venčanje iz snova ili proslavu. Prostran i elegantan enterijer, prelepa terasa sa pogledom na grad i reku Savu.  Vrhunska usluga u pripremanju i služenju hrane i pića učiniće vašu proslavu savršenom. Jer mi imamo sve što vam je potrebno da vaš događaj bude nezaboravan. Naš stručni i iskusni tim će raditi sa vama da bi kreirali prilagođen i glatki doživljaj, obezbeđujući da se svaki detalj uzme u obzir. Kontaktirajte nas danas da biste rezervisali obilazak i počeli da planirate vašu proslavu u našem jedinstvenom prostoru.“

Maximalan broj gostiju

Organizovanih proslava

Svadbe i posebni dogadjaji

Neka Vaša bajka počne sa nama. U restoranu Beogradska panorama i Banket Sali organizujemo svadbene svečanosti na vrhunskom nivou. Naš moto „Budite gost na svom venčanju“ treba ozbiljno da shvatite i prepustite nama kompletnu organizaciju Vaše svadbe ili nekog posebnog dogadjaja. Nudimo Vam prijatan ambijent, bogat meni, piće prema Vašem izboru po maloprodajnim cenama, dekorisanu salu, profesionalnu foto uslugu i veoma važnu stavku – dovoljan broj mladog uslužnog osoblja. Kapacitet restorana Beogradska panorama je do 150 osoba a kapacitet Banket sale je do 50 osoba. Obe sale su klimatizovane.

Svečani ručkovi i večere

Prijatne trenutke sa vašom porodicom, rođendane, krštenja, godišnjice braka, proslave dana firme i ostale svečane događaje prepustite da mi organizujemo u Vaše ime. Budite slobodni i kontaktirajte sa našim menadžerima restorana o Vašim željama a oni će Vam maksimalno izaći u susret sa predlozima koji su najbolji za Vas. Ponude za svečane ručkove i večere se sastavljaju prema Vašim željama. Svečane ručkove i večere organizujemo u salama restorana Classic, Beogradska panorama i Banket Sali. Sve sale su klimatizovane.

banket sala palace hotel
Organizacija Fotografa i Kamermana

Možemo vam ponuditi porfesionalnog fotografa i kameramana sa kojim imamu dugogodišnju dobru saradnju.

Parking za goste

U neposrednoj blizini hotela nalazi se javni parking. 

Profi Organizacioni Tim

Na raspolaganju vam je naš iskusan tim pravih profesionalaca , koji će u mnogome olakšati organizaciju vaše proslave.

Smeštaj gostiju proslave po SUPER CENI

Svi vaši gosti imaju mogu imate specijalnu cenu prenoćišta u našem hotelu – za više info kontaktirate nas

Specijalni Paketi

Kontaktirate nas za više informacija o ponudi Paketa

Želite da rezervišete ili imate dodatnih pitanja?

Kontaktirajte nas na +381 64 8311-280